Sweet goodbyes

Tijden veranderen, smaken veranderen. Afgelopen jaren zagen we een afname in de vraag naar Jillz en werd het tijd om afscheid te nemen van dit merk. Als trouwe fan is dit bericht wellicht een bittere pil om te slikken. We zullen dan ook proberen om 'm met Apple Bandit direct wat frisser te laten smaken.

Een verfrissend alternatief

Alleen de lekkerste en sappigste appels worden geplukt voor Apple Bandit. En dat proef je. Net zoals Jillz serveren we Apple Bandit het liefst ijskoud over veel ijs.

Speciaal voor jou

Psst... nog even tussen ons, binnenkort zijn jouw favoriete smaken terug te proeven in Apple Bandit. Wat dacht je van Apple Bandit Raspberry of Apple Bandit Juicy Apple 0.0% ?

Q&A

Het complete Jillz merk, bestaande uit: Jillz Original, Jillz Raspberry, Jillz Original 0.0% en Jillz Raspberry 0.0% zal zowel in de horeca als in de supermarkten niet meer verkrijgbaar zijn. Dit roept wellicht wat vragen bij jou op. Daarom vind je hieronder een aantal vragen en antwoorden op een rijtje.

   

Wanneer wordt Jillz gesaneerd?

  De producten van Jillz zullen op de korte termijn verdwijnen. We verwachten dat medio September 2021 Jillz ook in de horeca niet meer verkrijgbaar is. Dit is afhankelijk van de omstandigheden in de markt en de beschikbare voorraden.

 

Kan ik bij jullie nog een extra voorraad bestellen?

  De producten kunnen niet direct bij ons besteld worden. Wellicht heb je meer geluk bij een van onze verkoopkanalen.

 

Waarom wordt Jillz gesaneerd?

Jillz is onderdeel van het Heineken portfolio. We zoeken in ons portfolio altijd de juiste balans in het soort producten en de wens van de consument. Tijden veranderen, smaken veranderen. En terwijl de vraag naar Jillz afnam, nam die naar Apple Bandit juist toe. Om die reden hebben wij de bewuste keuze gemaakt om vol in te zetten op Apple Bandit en om het Jillz merk vanaf September nergens meer aan te bieden.