The Beginning

Op basis van onze jarenlange ervaring met appelcider hebben we het beste van alle generaties gepakt om onze eigen, knisperfrisse drinkervaring te creëren. Het resultaat? Een smaak die zo heerlijk verfrissend is dat je er vanaf de eerste slok, het eerste aroma, van kunt genieten.

    APPLE BANDIT

    In het leven moet je pakken wat je pakken kan. Gewoon genieten. Hetzelfde geldt voor cider. Daarom pikt Apple Bandit er de beste stukken fruit tussenuit. Dit zorgt voor een heerlijke pure en verfrissende appelcider met 4,5% alcohol. Apple Bandit is verkrijgbaar in de frisse smaken Classic Apple, Juicy Apple, en Raspberry. Bovendien hebben we nu ook met de twee alcoholvrije varianten Juicy Apple 0.0% en Raspberry 0.0% voor ieder wat wils. Drink Apple Bandit koud in een glas met veel ijs

      Serveer Apple Bandit met ijs

      Zo smaakt Apple Bandit het best: Onze knisperfrisse applecider smaakt gekoeld het best. Serveer Apple bandit daarom altijd met veel ijs in het speciale Apple Bandit glas. Veel ijs zorgt ervoor dat er minder ‘verwatering’ optreedt waardoor je langer kunt genieten van een frisse Apple Bandit.